Meevaren?

Als je een unieke vakantie wilt, vaar dan mee met Horizontoer. Horizontoer biedt je een mix van theater en muziek, aanstormend en gevestigd talent, cultuur en natuur, varen en natuurlijk de Waddeneilanden. Ga mee met Horizontoer en verblijf midden tussen de muzikanten, theateracts en de aanstormende talenten. Als passagier verblijf je op het schip midden tussen de talenten en de artiesten. Zij repeteren natuurlijk regelmatig, je zit dus eigenlijk continu backstage en krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Zo zie je nieuwe acts geboren worden en talent letterlijk groeien. En wie weet… hoor je ze later op televisie of radio. Vanaf 395 euro heb je al een unieke belevenis.

Horizontoer biedt de volgende arrangementen:

Wil je weten wanneer we op welk eiland zijn? Bekijk dan het vaarschema.

Wat is inclusief?

  • Overnachtingen aan boord;
  • Ontbijt, lunch en driegangen diner;
  • Volop entertainment en een beleving om nooit te vergeten.

Je verblijft in een twee- of vierpersoons hut van een oud-Hollandse platbodem. Dat betekent geen overdreven luxe, maar je bent wel voorzien van alle faciliteiten. Je hut is voorzien van stapelbedden. Matrassen, kussens met slopen, onderlakens, toiletten en douches zijn aanwezig. Dekens, dekbedden of slaapzakken en handdoeken moet je wel zelf meebrengen.

Aan boord zijn – naast de schipper en de maat – een Horizontoer gastheer- of vrouw en een prima kok, die dagelijks een heerlijk driegangen diner voor je bereidt. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen, evenals alle koffie, thee en melk. Bier, frisdrank, wijn en sterkere drankjes zijn beschikbaar tegen een erg vriendelijk tarief.

Wat kun je verwachten?

  • Je krijgt een onvergetelijke, unieke vakantie;
  • Je ziet bijna alle Waddeneilanden;
  • In de middagen op de diverse locaties op de eilanden – naast alle muzikale, kunstzinnige, acrobatische en hilarische acts – vooral veel aandacht voor kinderen;
  • In de avond nemen de Horizontoermuzikanten het eiland over. In een groot aantal etablissementen, op de terrassen en op het hoofdpodium: soul, blues, rock, akoestische popsongs, origineel repertoire van singer/songwriters, populaire covers, swingende gipsyjazz en pakkende kleinkunst;
  • Je kunt bovendien genieten van spontane jamsessies aan boord;
  • Een unieke mix tussen natuur en cultuur, rust en dynamiek.

Boek nu jouw Horizontoer 2017!

Wil je meevaren met Horizontoer? Boek dan nu je unieke vakantie en maak het van dichtbij mee. Wil je meer informatie of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

Alvast sfeersnuiven?