Masterclass

Heb jij talent als zanger of als muzikant? Heb je eigen werk en wil je meer leren van professionele artiesten? Wil je podiumervaring opdoen of tips krijgen bij het schrijven van muziek? Vaar dan mee met Horizontoer en volg een masterclass. Horizontoer biedt een platform aan aanstormend talent: jij dus.

Horizontoer biedt een exclusieve masterclass voor muzikanten. Onder begeleiding van ervaren, bekende professionals uit de muziekbranche volg je een intensief coachingstraject van vijf dagen. Je werkt met samen met een coach een-op-een aan je eigen nummer(s). Bovendien krijg je door het (samen)werken aan verschillende covers of muziekopdrachten advies over performance, arrangementen en wat er zoal nog meer komt kijken bij het artiestenbestaan.

….

Wat is inclusief?

  • Mee met Horizontoer (inclusief overnachtingen en eten);
  • Een-op-een coaching door bekende professionele artiest;
  • Werken aan het verbeteren van jouw muziekvaardigheden;
  • Tips en trucs;
  • Optreden op bijzondere locaties tijdens Horizontoer;
  • Samenwerken met een professionele band.
Masterclass coach Eefje de Visser

Masterclasscoach

De masterclasscoach van de toer is Eefje de Visser. Eefje de Visser heeft zich de afgelopen vijf jaar ontwikkeld van intieme singer-songwriter naar allround pop artiest. Met de albums De koek, Het is en Nachtlicht gooide ze nationaal en internationaal hoge ogen.

Ze speelde uitverkochte shows in o.a. Koninklijk Theater Carré, Paradiso, TivoliVredenburg en Melkweg en was te bewonderen op festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, Noorderzon, Oerol, Into The Great Wide Open en ook tijdens festival Horizontoer.

De afgelopen jaren gingen Tim Knol, Pieter Perquin (Perquisite), Anne Soldaat, Tim Akkerman, Janne Schra en Tjeerd Bomhof mee als masterclasscoach. Het project wordt begeleid door Ruud Boelens.

Inschrijven

De masterclass kost 395 euro. Wil je deelnemen aan de masterclass? Vul dan dit formulier in. Het is belangrijk dat je al eigen materiaal hebt. Op basis hiervan maken we een selectie voor de masterclass. Dit materiaal kun je ook gebruiken om verder uit te werken tijdens de masterclass.