Masterclass

Heb jij talent als zanger of als muzikant? Heb je eigen werk en wil je meer leren van professionele artiesten? Wil je podiumervaring opdoen of tips krijgen bij het schrijven van muziek? Vaar dan mee met Horizontoer en volg een masterclass. Horizontoer biedt een platform aan aanstormend talent: jij dus.

Horizontoer biedt een exclusieve masterclass voor muzikanten. Onder begeleiding van ervaren, bekende professionals uit de muziekbranche volg je een intensief coachingstraject van vijf dagen. Je werkt met samen met een coach een-op-een aan je eigen nummer(s). Bovendien krijg je door het (samen)werken aan verschillende covers of muziekopdrachten advies over performance, arrangementen en wat er zoal nog meer komt kijken bij het artiestenbestaan.

….

Wat is inclusief?

  • Mee met Horizontoer (inclusief overnachtingen en eten);
  • Een-op-een coaching door bekende professionele artiest;
  • Werken aan het verbeteren van jouw muziekvaardigheden;
  • Tips en trucs;
  • Optreden op bijzondere locaties tijdens Horizontoer;
  • Samenwerken met een professionele band.

Masterclasscoaches

De masterclasscoach van de eerste helft is Tim Knol. Tim heeft al vele jaren ervaring in de muziekindustrie en speelde onder andere op Oerol, Into The Great Wide Open, Zwarte Cross en op het hoofdpodium van Pinkpop. Hij werkt veel samen met Anne Soldaat, onze masterclasscoach van vorig jaar.

De masterclasscoach van de tweede is Perquisite. Perquisite is een Nederlands muziekproducer en componist. Perquisite won in 2009 een Gouden Kalf voor het componeren van de muziek voor de film Carmen van het Noorden. Intussen werkte Perquisite aan zijn solo-album “Across”, dat verscheen in oktober 2010. Op “Across” werkt hij samen met twaalf verschillende Nederlandse vocalisten, waaronder Janne Schra, Torre Florim, en Dazzled Kid.

De afgelopen jaren gingen Anne Soldaat, Tim Akkerman, Janne Schra en Tjeerd Bomhof mee als masterclasscoach.

Inschrijven

De masterclass kost 395 euro. Wil je deelnemen aan de masterclass? Vul dan dit formulier in. Het is belangrijk dat je al eigen materiaal hebt. Op basis hiervan maken we een selectie voor de masterclass. Dit materiaal kun je ook gebruiken om verder uit te werken tijdens de masterclass.