Optreden op Horizontoer?
Heb je een bijzondere act, ben je een muzikaal of theater talent en streef je naar een landelijke doorbraak? Horizontoer biedt je die mogelijkheid. Optreden op Horizontoer kan wanneer je al een bestaande professionele band of act hebt of je kunt meedoen aan onze masterclass. In het laatste geval combineer je leren van professionals met de talenten die je zelf al hebt. Daarbij gaan we uit van jouw eigen kracht, laten we je eigen koers varen, maar helpen we je de stap naar een doorbraak te maken.

10 dagen toeren
Optreden op Horizontoer betekent vijf of tien dagen lang toeren. Met authentieke Oudhollandse zeilschepen vaar je van Waddeneiland naar Waddeneiland. Je treedt dagelijks op. Tegelijkertijd is er ook veel tijd om te genieten van het Wad, de eilanden, kun je jammen met andere artiesten of met je band ideeën opdoen voor nieuwe nummers.

Ondersteund door professionals
Of je nu meevaart als artiest of deelneemt aan de masterclass: je kunt rekenen op professionele ondersteuning. Het geluid en licht van Horizontoer wordt verzorgd door Geluid Service Nederland (GSN). Aan het begin van de toer maak je kennis met de toermanagers. Bij vragen kun je gedurende de toer bij hen terecht. Voor praktische zaken over het verblijf is er per schip een gastheer of gastvrouw aanwezig. Samen met een goede kok zorgen ze dat je aan boord niets te kort komt.

Talenten die deelnemen aan de masterclass en daarnaast optreden op Horizontoer worden aan boord en aan wal gecoached in een intensief programma, gericht op hun niveau.

Wil ook jij optreden op Horizontoer? Kijk dan snel naar de selectieprocedure en meld je aan.